Persoonlijk advies

Op de analyse pagina heb je kunnen zien hoe jouw neurotransmitters beïnvloeden hoe jij je voelt. Bij een groot deel van de bevolking functioneren de neurotransmitters niet optimaal en ervaart men klachten.

Jij kan echter het functioneren van je neurotransmitters beïnvloeden. Als jouw neurotransmitters niet optimaal functioneren dan kun jij je door aanpassingen in je voeding een leefstijl beter gaan voelen. Op deze pagina geven wij je een advies om het functioneren van de voor jouw belangrijkste neurotransmitter(s) te verbeteren.
Om een neurotransmitter beter te laten functioneren moet je ervoor zorgen dat er meer van dit chemische stofje wordt aangemaakt. Dit doe je aan de ene kant via je voeding door er voor te zorgen dat je lichaam voldoende bouwstoffen heeft om deze stofjes gemakkelijk aan te kunnen. Aan de andere kant doe je dit via je leefstijl door activiteiten te ondernemen die de aanmaak van deze neurotransmitter stimuleren en daardoor ervoor zorgen dat deze in het algemeen ook makkelijker worden aangemaakt. Door beide aspecten gezamelijk aan te pakken kun je het functioneren een neurotransmitter sneller en effectiever herstellen.

{{focus_title}}

{{focus_text}}

Voedings advies:

Leefstijl advies:

Help ons met het verbeteren van de website. Geef jouw mening.
Ik kan iets met dit advies.
Bedankt voor het invullen!
Volledig Oneens Volledig Eens