Hoe ga je nu verder?


Bedankt voor het invullen van de assessment! Hopelijk heb je na deze korte assessment een beter inzicht gekregen in jouw neurotransmitters en de invloed die deze hebben op hoe jij je voelt. Daarnaast heb je hopelijk een idee gekregen van hoe jij je neurotransmitters beter zou kunnen laten functioneren en je daarmee beter kan gaan voelen.

Herken jij je in de genoemde klachten en zou je meer informatie willen over je neurotransmitters? Of zou je actief aan de slag willen met het verbeteren van je neurotransmitters? Dan zou je de volledige assessment kunnen invullen. Hiermee kun je een beter inzicht krijgen in de oorzaak van het niet goed functioneren en zou je ook een uitgebreider en persoonlijker advies kunnen krijgen.

De volledige assessment is echter nog niet ontwikkeld. Graag zouden wij eerst graag een beter beeld krijgen of mensen interesse hebben om aan de slag te gaan met het verbeteren van hun neurotransmitters.

Ik heb interesse in het verbeteren van mijn neurotransmitters.
Bedankt voor het invullen!
Volledig Oneens Volledig Eens   


Bewaar het resultaat

Bewaar de resultaten van deze assessment via een email aan jezelf. Zo kun je gemakkelijk het advies nalezen en toepassen in je dagelijkse leven.

Email verzonden!


Interesse in begeleiding bij het verbeteren van het functioneren van je neurotransmitters? Stuur deze email dan door naar Emrik Suichies (e.suichies@newhealthcentre.com).