Aan de slag!

Bedankt voor het invullen van de assessment! Op de analyse pagina heb je kunnen zien hoe jouw neurotransmitters beïnvloeden hoe jij je voelt. Als jouw neurotransmitters niet optimaal functioneren dan kun jij je door aanpassingen in je voeding een leefstijl beter gaan voelen.
Om een neurotransmitter beter te laten functioneren moet je ervoor zorgen dat er meer van dit chemische stofje wordt aangemaakt. Dit doe je aan de ene kant via je voeding door er voor te zorgen dat je lichaam voldoende bouwstoffen heeft om deze stofjes gemakkelijk aan te kunnen. Aan de andere kant doe je dit via je leefstijl door activiteiten te ondernemen die de aanmaak van deze neurotransmitter stimuleren en daardoor ervoor zorgen dat deze in het algemeen ook makkelijker worden aangemaakt. Door beide aspecten gezamelijk aan te pakken kun je het functioneren een neurotransmitter sneller en effectiever herstellen.

Advies

Het specifieke advies voor voeding en leefstijl is afhankelijk van de precieze score. Helaas kunnen we je momenteel nog niet geautomatiseerd een advies geven. Hier zijn we mee bezig! Voor nu raden we je aan om de score naar jezelf te mailen en in het geval van een significant tekort contact op te nemen met een gecertificeerde behandelaar om een passend advies te ontvangen.

A-Deel:
Dopamine {{ adopamine }}
Serotonine {{ aserotenine }}
Gaba {{ agaba }}
Acetylcholine {{ aacethylcholine }}

B-Deel:
Dopamine {{ bdopamine }}
Serotonine {{ bserotenine }}
Gaba {{ bgaba }}
Acetylcholine {{ bacethylcholine }}

E-mail de resultaten